CoronaProof

CoronaProof

Adventure Camping EVM19 volgt uiteraard alle Corona-richtlijnen van uit het RIVM en de toepasselijke richtlijnen van eventuele branches waarmee wij een verband hebben zoals de camping- en evenementenbranche.

Natuurlijk verwachten wij hierin ook een grote mate van eigen verantwoordelijkheid van onze gasten en dat jullie zelf ook rekening zullen houden met de 1,5-meter regels als je bijvoorbeeld even in de rij staat bij een activiteit en/of de bar.

Sanitair

Voor het sanitair betekent dit dat er desinfectie-spray en -gel aanwezig is bij de ingang en dat de sanitaire voorzieningen met grote regelmaat worden schoongemaakt.

Horeca

Uiteraard bereiden onze koks de gerechten met alle hygiënemaatregelen in acht. Ook zullen wij op de camping nagenoeg alleen drank uit blik serveren, zodat onze bartenders niet met stromend bier en/of fris in aanraking kunnen komen.

Tevens geldt dat iedereen aan tafeltjes of op het gras moet zitten en dat er officieel alleen gelopen mag worden als je naar of van je plek toegaat en als je naar de bar gaat om wat te bestellen.

Activiteiten

We hebben al onze activiteiten doorgelopen op "corona-proofheid". Eén van de aspecten hierbij, is dat onze gasten bij deelname aan gemotoriseerde activiteitenzelf hun eigen helm/bivakmuts en handschoentjes meenemen. We begrijpen dat niet iedereen hier direct aan zal denken, en zullen zorgen dat er dergelijke setjes bij onze receptie te koop zijn.

Partners

eventcamping
logo sk

Adres

Adventure Camping
Eiland van Maurik 19
4021 GG Maurik
© 2020 - Adventure Camping - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum