Veelgestelde vragen

Heb je vragen?

Check dan of jij jouw antwoord kunt vinden in de FAQ hieronder. Antwoord niet gevonden of een andere vraag? Neem dan contact met ons op!

Camping faciliteiten

Wanneer is de Camping geopend?
De Adventure Camping opent haar deuren op vrijdag 26 juni en zal het seizoen afsluiten op zondag 30 augustus. Inchecken kan elke dag tussen 13.00 en 19.00, waarbij het kan zijn dat de receptie even gesloten is, maar dan vindt je het nummer van de beheerder die je dan kunt bellen. Uitchecken dient voor 11.00 uur te gebeuren, behalve op de laatste zondag 30 augustus.
 • Kan ik een stroomaansluiting krijgen bij mijn sta-plaats?

Nee helaas, gezien onze "Adventure Style" inrichting is het voor ons niet mogelijk om plekken te voorzien van een stroomaansluiting. Wel voorzien we in een aantal "telefoon-oplaad-lockers" zoals die bij festivals aangeboden worden.

 • Is er WiFi op de camping?

Nee helaas, geen WiFi op het camping terrein. Ook bij de Receptie en de horeca zal er geen WiFi zijn. Wel is er een prima 4G bereik.

 • Mag ik mijn eigen stroomvoorziening meenemen?

Ja dat kan, je mag met een (stil) aggregaatje stroom opwekken, echter alleen tussen 9.00 en 22.00 uur!

 • Ik wil een tweede of zelfs derde tentje op mijn plek zetten, mag dat?

Ja dat mag. We houden een oppervlakte van 8 x 10 meter aan per plek en gaan natuurlijk wel uit van Fair Use.

 • Mag ik mijn auto/motor naast mijn caravan of tent neerzetten?

We hebben het liefst zo min mogelijk voertuigen op het kampeerveld. Uiteraard mag een Motor wel altijd naast je tentje staan, en als er bijvoorbeeld een LandRover club komt, dan staan hun Landrovers natuurlijk wel bij hun toegewezen groepsplekken naast de tent en/of caravan.

Echter, wij verzoeken alle reguliere gasten met een caravan en/of tent om hun auto op het reguliere parkeerterrein te zetten.

 • Mag ik mijn hond(en) meenemen naar de Adventure Camping?

Nee, helaas, dat mag niet. Wij houden zelf heel veel van honden, maar dit heeft met name te maken met het feit dat er veel gebeurd op de camping. Hardlopende mensen, rondrijdende quads, brullende Dakar-Trucks, mountainbikers, etc. etc. Dus, het is simpelweg niet veilig voor de honden.

Horeca

 • Is de bar de hele dag geopend?

Dat zal een beetje afhangen van de drukte op de camping. Tijdens de 2 diner-avonden is de bar in ieder geval geopend, waarschijnlijk zal daarbuiten - al dan niet op specifieke tijden - onze bar-winkel wel geopend zijn waar er koud bier, fris en wijn gekocht kan worden.

 • Mag ik bij mijn eigen tent BBQ-en?

Nee, dat mag vanuit brandveiligheid helaas niet. We gaan nog kijken of we een centrale BBQ-plek zullen gaan inrichten waar je zelf kunt grillen. Uiteraard mag je wel op gasstelletjes (en dus ook een gas-BBQ) je eigen maaltijden bereiden.

 • Kan ik 's ochtends verse broodjes krijgen?

Ja, dat kan. Aan het eind van de middag kun je je bestelling voor de volgende ochtend doorgeven. Onze partner Boon's Supermarkten, komt dan in de ochtend de broodjes leveren.

 • Moet ik de diners van te voren bestellen of kan ik ter plaatse aanschuiven

De diners moeten minimaal 24 uur van te voren aangemeld zijn ivm onze planning. Het handigste (en goedkoopste) is natuurlijk om dit al bij je reservering te doen, maar het kan ook bij aankomst of zoals gezegd bij de receptie minimaal 24 uur van te voren.

Activiteiten

 • Welke activiteiten zijn er allemaal te doen?

De Adventure Camping heeft een schitterend aanbod van diverse avontuurlijke activiteiten. Kijk hiervoor op onze pagina van de Adventure Activities.

 • Hoe moet ik betalen voor de activiteiten?

Je kunt bij de online reservering, bij de incheck of bij de receptie ter plaatse divere vouchers kopen voor de activiteiten. Ook is het mogelijk om een Unlimited Activities Bracelet te kopen. Kijk bij de Adventure Activities welke activiteiten betaald én welk gratis zijn en kijk bij de Adventure Deals voor alle tarieven.

 • Is er een leeftijdsgrens voor de activiteiten?

Wij hanteren in de basis een onder-leeftijdsgrens van 8 jaar voor bijna alle Adventure Activities. Voor het Quadrijden is het zo dat we speciale "kindersessies" gaan organiseren op basis van de behoefte, aangezien de kinderen in de leeftijd 8 tot 16 meer aandacht nodig hebben vanuit de activiteits-begeleiders.

Jetskiën en zelf 4x4 rijden is helaas alleen mogelijk voor personen met een minimale leeftijd van 18 jaar.

 • Heb ik een rijbewijs nodig voor het quadrijden?

Ja, je hebt een (auto)rijbewijs nodig voor het quadrijden, dit heeft met onze verzekering te maken.

 • Is deelname aan de activiteiten gevaarlijk?

Deelnemen aan alle activiteiten, en zelfs het verblijf op de Adventure Camping, is in principe niet gevaarlijk, maar ook niet zonder risico. Iedereen die op de camping verblijft en de deelnemers aan de diverse activiteiten, doen dit geheel op "Eigen Risico". Dit betekent dat iedereen zich er van bewust is dat er risico's aan het verblijf en/of de deelname verbonden zijn én dat hij/zij bereidt is deze risico's te accepteren. Dat geldt dus ook voor het risico dat schade en/of letsel aan een persoon veroorzaakt worden door andere deelnemers.

Vanuit ons als organisatie en met onze zeer ervaren en professionele crew, zullen wij er voor zorgen dat alle risico's geminimaliseerd zijn. Helemaal nul zal dit echter nooit zijn, maar goed, dat is natuurlijk wel onderdeel van het avontuur.

 • Mag ik met mijn eigen voertuig over de tracks rijden?

Nee, tenzij je onderdeel uitmaakt van een groepsboeking. Het is aan het camping-management om daar met iedere groep of boeker specifieke afspraken over te maken. Mocht je bijvoorbeeld in je ééntje met je Defender, Wrangler of G-Klasse komen en toch een keer over de tracks willen rijden, doen we daar ook niet moeilijk over, zoals het maar besproken en afgesproken wordt met de Camping-Crew bij de Receptie.

 • Mag ik met mijn eigen crossmotor of quad over de tracks rijden?

Nee, het is om veiligheidsredenen NIET toegestaan om over de tracks te rijden met eigen Quads, Enduromotoren en/of Crossmotoren. Harde keus, geen discussie mogelijk.

Locatie/Terrein

 • Wat is het adres?

De EVM19 Adventure Camping is gelegen op het Eiland van Maurik. Omdat er nog twee campings hier in de buurt zijn - en het natuurlijk jammer is als je ineens op een stuk minder avontuurlijke camping zou staan - gebruik voor navigatie het volgende adres:

Eiland van Maurik 19
4021 GG Maurik

Check de uitgebreide beschrijving hier.

 • Waar kan ik parkeren?

Je kunt op het terrein van EVM19 parkeren. Het parkeren voor de campinggasten is gratis.

De kleine lettertjes...

Aan kleine lettertjes hebben we een hekel, dus daarom hier gewoon duidelijk nog een paar zaken vermeld:

 • Naast alle bovenstaande tarieven, moeten wij nog een Toeristenbelasting vragen (en afdragen) van ongeveer €1,50 per persoon per nacht
 • In het "all-inclusive" pakket zit GEEN DRANK en geen etenswaren anders dan de genoemde diners
 • U kunt tot 7 dagen voor uw aankomstdag, uw resevering "kostenloos" annuleren: uw reserveringsbedrag wordt onder aftrek van € 25,00 adminstratiekosten teruggestort.
 • Als u na deze 7 dagen wilt annuleren, heeft u geen recht op restitutie.
 • Indien de camping onverhoopt gesloten moet worden wegens Corona- en of andere authoriteitsmaatregelen, krijgt u uw niet-genoten Adventure Camping genot terugbetaald. Oftewel: is de sluiting vóór uw aankomstdag, dan ontvangt u uw hele betaalde reservering terug. Is dit tijdens uw verblijf, dan ontvangt u naar ratio de niet-genoten dagen/activiteiten/diners weer retour.
 • De directie en bedrijfsleiding van de camping heeft te allen tijden het recht om gasten te weigeren bij boeking en/of aankomst. Tevens dient een verzoek van de directie of bedrijfsleiding over welke aanwijzing dan ook (van "kan het even wat stiller" tot en met "graag deze camping per direct te verlaten") direct opgevolgd te worden. Indien u wegens overlast, schade, roekeloos gedrag of andere gedragingen die wij niet tolereren verzocht wordt het campingterrein (per direct) te verlaten, heeft u geen recht op restitutie van uw betalingen.
 • Schade die door gasten van de camping aan onze eigendommen worden veroorzaakt, zullen wij op deze gasten verhalen.
 • Adventure Camping EVM19 is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade die door terrein, materiaal, uzelf en/of andere gasten aan uw eigendommen of persoon worden veroorzaakt.

Wordt onderdeel van de Camping Crew!

 • Kan ik bij jullie komen werken?

Ja, dat kan zeker! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste en gemotiveerde crew die ons wil helpen de meest toffe en avontuurlijke camping van Nederland te runnen! Ook als je (nog) geen ervaring hebt met campinglife, buitensport en activiteiten, kun je ons een belletje doen of een mailtje sturen met jouw enthousiaste aanmelding!

Campingregels

Ook de meest avontuurelijke reizen, evenementen én vakanties hebben regels. En het blijft een mooi avontuur, als iedereen zich én aan die regels houdt en ook rekening met elkaar houdt. Dat vinden wij het allerbelangrijkste!

Geluid: In principe is het tussen 23.00 uur in de avond en 9.00 uur in de ochtend gewoon stil op de camping. Geen luide muziek, geen brullende motoren (of kinderen)

Afval: We hebben kliko's. Veel. En daar moet gewoonweg al het afval in, simpeler is het niet

Toiletten: Avontuur betekend niet dat het toilet een bende is. Hou het schoon, fris en zoals je het zelf ook zou willen aantreffen

Rijden op het terrein: Op de velden wordt zo min mogelijk gereden! Alleen voor noodzakelijke verplaatsingen van je campingspullen of, als je op de motor bent, als je van het terrein af gaat of erop komt. Anders niet

Rijden op de tracks: Hier zijn zeer strikte reglementen voor. Het is niet toegestaan om zomaar met je eigen auto en/of motor over de tracks te gaan rijden. Daar maken we specifieke programma's voor en afspraken over met de groepen die bij ons komen. Iedereen die "per ongeluk", "spontaan", of "oh, dat wist ik niet" over onze tracks gaat rijden zullen we waarschijnlijk direct vragen helemaal van de camping te vertrekken!

Rijden op de tracks wanneer het wel toegestaan is: Als er specifieke afspraken zijn gemaakt om over de tracks te rijden met je eigen voertuig, dan gebeurd dit altijd langzaam en voorzichtig! We zijn geen race-track of cross-baan, we zijn een adventureparcours!

Enduro-, Crossmotoren en eigen Quads zijn NIET toegestaan: Helaas. In navolging van bovenstaande is het NIET toegestaan om met eigen Quads, Enduro- of Crossmotoren over onze tracks te rijden.

Alleen groepen mogen, onder afspraken, met hun eigen voertuigen de tracks op. Wil je iets specifieks afspreken met ons, mail, bel of ga naar de receptie, zo lastig zijn we niet.

Veiligheid boven alles. Dit mag duidelijk zijn.

Iedereen waarvan wij vinden dat hij/zij zich niet aan onze regels houdt, zullen we zeer waaschijnlijk verzoeken de camping per direct te verlaten!

Partners

eventcamping
logo sk

Adres

Adventure Camping
Eiland van Maurik 19
4021 GG Maurik
© 2020 - Adventure Camping - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacyverklaring
Webdesign + hosting
Eos Multimedia - Burgum